Hocam çok dikkat olmalısınız bu arada geçmiş olsun. Bu aralar YouTube radar sistemi Gibi tuaf ilginç halde banlıyor kapatıyor ihtar atıyor vs de var da var bomboş hesabımı kapatıp mail içindeki kanalımı esir almıştı 🙂 bir şekilde hallettim okey ama bende ihtar yedim sizin olay çok farklı link olarak algılamış. İhtar yemek 1 adet sorun değil ama ihtar yedikmide kanal algoritma gidiyor bu nedenle kanalı dinlendirme moduna aldım baska islere yogunlasicam sizde bu kanalinizin alternatifini açın versiyon 2 olarak düşünün eğer bu kategoride ilerlemek istiyorsanız zorlayabildiginiz kadar zorlayın illa izlenicek illa bir yerden sonra basaricaksiniz ama keske bu kadar katı kuralları olmasa veya oldu diyelim de 3 ay süre nedir yaa o biraz can sıkıcı. Yinede geçmiş olsun benim bildiğim itiraz ettiyseniz itiraz kalkmadıysa bir daha kalkmaz süresi bitene kadar. Tekrar ihtar yemeyin hocam dikkatli olun.
1 ihtar sorun yok süresi gelince kalkar.
2 ihtar yerseniz haklı da olsanız kesinlikle itiraz etmeyin. Çünkü 2. İhtarda sizi haksız bulup para kazanmanızı kapatıyorlar.
Demek istediğim 1 ihtar sorun yok 2 de yine sorun yok beklersin süresi gelince kalkar.
1 ihtarda itiraz edersin yine sorun yok.
2. İhtar da itiraz edersen pk kapanır.
Süreç uzarda uzar. Kendim yaşadım en son sistem bu şekilde idi fikrimi vermek istedim hocam. Milyonlar izlenen shorts kanalım gitti.