Karakoyun adlı arkadaş iproyal firması üzerinden aldığın hizmeti satış sağlamaktasın
burada hiç bir firma Residential Rotating Proxy hizmetini kendi oluşturarak sunmamaktadır.
Umarım bu resimler gayet açıklayıcı olmuştur
Dostum yani bu alanda neyi kanıtlamış oldun tam olarak ? iproyal ile birlikte digiproxy pandora-proxies proxy3g - speedproxies gibi firmalarıda baz alarak iproyal olarak damgalandık bilmiyorum ama açıklık getireyim.
iproyal kurucu ortaklıkları ile dostani arkadaşlıklarım var ve proxycin.com rotating residential servisinde sadece iproyal havuzu değil. Marsproxies iproyal ve türevinde 5 farklı firma bulunmaktadır. Bu ortaklık 1 Dolardan alıp 2 dolara pazarlamayla yapılabilecek ortaklıklar değildir. Yaptığınız tüm işleri buraya sermeye gerek yok hakkını vererek yaptığınız bir iş dahi yok ki en başta mobile proxy ağında sizlere dostani yaklaşan biriyken bana düşmanlık güden bir kaç tecrübesiz arkadaşlardan farksızsınız. lütfen adabımızla işler yapalım.
host adresleri :
ch.proxycin.com GB başlangıç ücreti 3.5$
proxy.iproyal.com GB başlangıç ücreti 7$
ultra.marsproxies.com GB başlangıç ücreti 5$
gibi gibi türevli firmalar ortaklığımıza dahildir ve kısaca bizler Türkiye'deki dostlarımız aynı kalitede ürünü daha uyguna elde edebilsinler diye uğraşan bir ekibiz. Sizler gibi ucuz malı satmayı değil yüksek yatırımlar ile güzel ortaklıklardan bahsediyoruz. Her müşterimize ayrıntılı log ve türevli hizmetlerimizde bunların örneğidir.