Eşim bir ticaret platformunda iade anlaşmazlıklarını çözen birimde yönetici. Satıcı servisten yeniden satışa uygundur raporu almadığı sürece iade kabul etmek zorunda değil idari ve hukuki yollara yönlendirilmiş ve servisten yeniden satışa uygundur raporu alınamamış yüzlerce davanın (dava diyorum tüketici hakem heyetinin verdiği karar demiyorum) satıcının haklılığını tesçil ettiğini biliyorum.

Fetö olaylarından sonra satıcının hazırlayacağı tek bir dilekçe buna yetiyor. Siz wifi bağlanılmış ne yapıldığı belli olmayan bir ürünün tekrar satışa konu olabileceğine inanıyorsanız yanılıyorsunuz.

Aynı durum ile bende karşılaştım telefon aldım geldi internete bağlanmadan kurulumunu yaptım simkart takmadım ve telefon performansından memnun olmadım sonrasında servisten telefonun yeniden satışına engel bir durum yoktur belgesini aldım ve iademi yaptım.

Başak platform öyle kabul ediyor böyle kabul ediyor diye karşılaştırma yapmanın bir manası yok bir platform müşteri memnuniyeti der kabul eder diğerinde personel hata yapar kabul edilir. bir diğerinden tüketici hakem heyetinin kararı yargıya taşınmaz (gerekli zaman diliminde) almak zorunda kalabilir bunlar bambaşka konular.