Satılık Karavan: Konfor, Özgürlük ve Bağımsızlık Bir Arada!
Video Eklendi: Karavanımızın tüm detaylarını görebileceğiniz, hızlandırılmış tanıtım videosunu mutlaka izleyin!
Sahibinden linki
https://shbd.io/s/shQmb2UX Fiyatı çok düşürdüm, uygun fiyatlı kaçırılmayacak bir motokaravan Ford Transit 350L (2016 Model - 2017 Trafiğe Çıkışlı)- Boyasız & Değişensiz
- 139.500 KM
- 6 Kişilik Kapasite
- Arkadan Çekişli (Yokuşlarda Performans Sorunu Yok)
- Şehir içi park kolaylığı sağlayan orta boy kasa
- Dışarıdan standart bir araç gibi görünmesi sayesinde şehir içinde rahat konaklama
Öne Çıkan Özellikler:- Asansörlü Yatak Sistemi: Uzaktan kumandalı asansör yatak ile ekstra yatak alanı, toplamda 6 kişiye kadar konaklama imkanı!
- Şebekeden Bağımsız Elektrik Sistemi:
- 3x300AH LifePO4 Lityum Akü (ömürlük)
- 2x205 Watt Monokristal Solar Panel
- Victron MPPT Bluetooth'lu Şarj Kontrol Cihazı
- 3000 Watt İnvertör (Mikrodalga, su ısıtıcısı gibi cihazlar çalıştırabilir)
- İzolasyon ve Yalıtım: Polietilen keçe izolasyon, blackout perdeler ve sineklikli camlar ile maksimum konfor
- Sıcak Su ve Isıtma: Truma B10 Boiler sıcak su ısıtıcısı ve Webasto 5KW dizel ısıtıcı
İç Mekan Detayları:- Mutfak Alanı:
- Çift gözlü ocak ve evye (CAN CNFL-1765)
- Arçelik 90LT buzdolabı (Buz yapabilir)
- Katlanabilir mutfak bataryası
- Masif ahşap tezgah
- Yemek ve Oturma Alanı:
- Döner 360° masa
- Arka alanda yatağa dönüşebilen teleskopik masa
- Depolama:
- Yatak, oturma alanları ve tezgah üstü dolaplar
- Dolap altı LED aydınlatmalar
- Banyo:
- Berhimi 28x28 fanlı tavan heki
- Thetford kasetli tuvalet
- Duş alanı ve lavabo
Diğer Avantajlar:- Dış Mekan Özellikleri: Tente, dış duş (sıcak & soğuk), dış su ve elektrik girişleri
- Konforlu Seyahat: Yeni Lassa yük endeksi yüksek lastikler (121/119), klima, gaz sensörü
- Tam Donanımlı Güvenlik: Basçek kilitler, kirli ve temiz su tank göstergeleri
Ekstra Bilgiler:- Çay fabrikasından alınmış, ağır yük taşımamış
- Araç içi ve dış aydınlatmalar, blackout perdeler, yüksek kaliteli marin malzemeler kullanılmış
Detaylar Videoda! Bu fırsatı kaçırmayın, hem şehir içinde hem doğada özgürlüğün tadını çıkarın.