ReklamlarNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba arkadaşlar,
Konu: reklamlar.net adında bir projeyi hayata geçirmeye çalıştım ancak henüz başarılı olamadım.

Reklamlar.net, 4 yıl önce farklı bir projem için fenomenlere hızlı ulaşıp işbirliği görüşme ihtiyacım sebebiyle aklıma gelmiş ve muadili olmayan bir projeydi.

Domainini buradan bir ihaleden satın aldım. 3 yıldır ufak ufak ilerleyerek bu aşamaya geldik. Son 3 aydır 100 bin civarı reklam bütçesi harcadım ama işe yaramadı, umduğumu bulamadım açıkçası.

Reklamlar.net için yaptığım tanıtım çalışmaları:

-r10 bildirim reklamları + öne çıkarma + kategorilerde konular açıp yukarılarda tutma
-Instagram, facebook hedefleyerek reklam çalışması
-Youtube'da farklı tanıtım videoları ile hedef kitlelere çalışma

gibi tanıtım çalışmaları yaptım.

100 binlik bütçe ile olmayacağını biliyordum ama gelirlerle reklama devam ederim diye düşündüm ancak yok denecek kadar az ilgi duyuldu.

Sizce bu noktada bu projeye tamamen son mu vermeliyim yoksa devam mı etmeliyim? Açıkçası bütçe ayırma riskine tekrar girmek istemiyorum. Sadece genel olarak önerileri, fikirleri değerlendirmek için görüşlerinizi rica ediyorum. Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.

Hocam herkes numarasını yazmış siz nasıl para kazanacaksınız anlamadım açıkçası. Hiç getirisi var mı şuan, nasıl getiri sağlıyor? Bir de bazı popüler sayfa sahipleri,fenomenler vs var ama bunlar gerçek ilan mı?