Bu torpil denen ucube sistem yüzünden defalarca hakkım olduğu halde memurluktan elendim ve şu anda sersefil bir hayat yaşıyorum. Kul hakkı başka bir şeye benzemez, başkalarının rızkını çaldınız. İnşallah bir yerlerinden çıkacaktır. Torpille girip ben sadece hakkımı korudum yok düzen böyle diye de boşuna kimse vicdanını rahatlatmasın. Buna sebep olan yetkililer ve bu sistemi destekleyenler de aynı şekilde gün yüzü görmez inşallah. Ülke bu haldeyse bilinki bu liyakatsız iş bilmez kişilerin aşırı alımından dolayıdır. Mesela yukarda pırıl prıl bir hakim adayı yerine muhtemelen iş bilmez biri atanmıştır, bu kişi insanların hayatını etkileyecek kararlar verecek, ne kadar sağlıklı olabilecek ki... Sonra gel ülkeden adalet bekle..
Bilin ki benim ve benim gibi binlerce insanın hayallerini yok ettiniz. Sadece bizim değil çocuklarımızın, ailelerimizin de geleceğini, umutlarını söndürdünüz ve nefes aldığım sürece sizler için iyi şeyler dilemeyecem hakkı yenen hiç bir insanın dileyeceğini de sanmam...