hocam herşey için cidden teşekkürler nerdeyse tüm soru işaretleri kafamızda gitti son kez şunları söyleyip tüm herşey için hazırlığa başlayabiliriz
maybach veya sprinter taşımacılığı vip vs olsun plaka farketmiyor demi? sadece bir kaç belge vergi lehvası dahil şeylermi gerekiyor?
17 18 model 200 bin km altı mercedes sprinterler 1.5m 1.7m arası fordlar dan bi tık daha pahalı eyvallah peki şuanki piyasaya göre servis sayısınımı fazla tutalım? yoksa vito dönüşümlü maybachlarımı? şuanki bütçeye göre 3 sprinter 2 maybach yetiyor maybachlarada elimden geldiği kadar temizine bakmaya çalışıyorum km olarak 70 80 bin bandına baktım onlarda 1.4 1.6m bandı arasında tutuyor 21 24 model arası
p veya s plaka sadece servis plaka tahtiti yapılan illerde kullanımı zorunludur. ancak diğer şehirlerde zorunluluk yoktur. ukomeden yol izin belgesi alan ticari yolcu statüsündaki araçların personel ve vip taşımasında engel bulunmamaktadır. genelde istanbul bursa gibi çok büyük sanayi şehirlerinde zorunlu, turistik yerlerde genelde plaka tahtiti ne derecede var bilemiyorum onu belediyeye sormanız gerek.
sprinter evet pahalı ancak satarkende değer kaybetmez alıcısıda hızlıdır piyasası kolay kolay bitmez. bakımını yaparsan aksatmazsan ahiretlik araçlar. işin durumuna göre servis sayısı arttırılıp azaltılabilir, maybach dönüşüm inanın keyfe kederdir, ben orjinal olmadıktan sonra orjinalciyim, çaça - oynanmış - kurcalanmış araçlara önyargı çok fazla var (genelde bi yere patladıktan sonra orjinal parça ne kadar dönüşüm ne kadar kıyaslanıyor hadi dönüşüm yapalıma evriliyor iş) normal vito bile yeterli gerekirse 1-2 yaş daha yeni daha az km alın herşey görsellik değil,