Yemin ediyorum düzgün iş yapan yok ülkede
Hiç bir şekilde ödemezsin. Hizmet iste veremezlerse ücretsiz cayma hakkın var elbette.
Port açabilirler sana isteseler ödemezsin öyle bi dünya yok hem hizmet yok hem öde nerde öyle
Port olmadığı için hattınızı 3 veya 6 aylığına dondurun hocam fatura ödemezsiniz, daha sonra port gelmezse cayma bedeli vermeden iptal edebilirsiniz. Diyelim ki port geldi, taahütsüz başka firmadan internet alın, aldığınız interneti iptal edip, türk telekoma devam edebilirsiniz.
Alt yapı sorunu bu.
Başıma daha önce bu şekilde gelmişti, ücra bir yerin adresini verdim alt yapı sorunu diye para vermekten vazgeçtim. Superonlineidi.
Asliye Hukuk Mahkemesi, bir yıldan uzun abonelik sözleşmelerinde tüketicilerin herhangi bir sebep göstermeksizin "fesih" hakkına sahip olduğu, taahhüt süresi dolmadan abonelik iptali yapan tüketicinin faturasına "cayma" nedeniyle herhangi bir ceza yansıtılamayacağına karar verdi.
değerli yorumlarınız için teşekkürler hocam, bununla ilgili kesinlikle direniyorlar telefonda insanı çıldırttılar 15 gündür uğraşıyorum resmen sanırım CİMERe yazmam gerekiyor.