Merhaba Arkadaslar,
Illustrator üzerinden yapilacak olan Klavuz isleri icin Destek ariyorum. Yavas yavas kendimde Klavuzlar düzenliyorum, ancak Bilginiz yetmedigi yerler icin, Cizimler gerekli, bu konuda bana uygun fiyata uzun sürekli Destek verebilecek olan varmi acaba.
Bu Bazen, suanki Konu gibi bir Cizim olabilir, bazende 1-2 Sayfalik Klavuz cizimi, hepsi icin Fiyat sorulacak zaten. Örnek mesela, Klavuzlarda yapilan Kablo cizimi, yada ne biliyim farkli bir cizimi düzenlerken, bunu en hizli sekilde nasil yaptiginin videosunu atmasi gibi seylerde istenilicek, yani kendimde bu konuda ögrenmem icin. Ama bu Cizim isleri büyük ihtimalle bir kac ay sürücek, yani bir seferlik is degil.
Suanki Konu mesela sudur, Duvarda asili olan Elektrik Kutusunun icine Anakart Bölümü yerlestirilecek, o Anakart icin bana cizim gerekiyor, yani bakis acisi olarak yan dönmüs sekilde icine sigacak sekilde:
Kutunun icindeki Anakart ve Trafo su sekilde duruyor; önemli olan sagda takili olan kücük Anakartlar, onun üzerine Zoom yapip, onun üzerindeki Tuslardan bir anlatma yapmam gerek. Bu Anakarti üstdeki cizime uyacak sekilde cizmek icin istenilen ücret nedir, bana bunun ile ilgili teklif verebilirmisiniz lütfen.
Ödemeyi WU üzeri yada paypal üzeri yapabilirim.