Uoex89 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çok başarılı bir içerik olmuş tebrik ederim. Okurken aktı gitti, bu içeriğin zaman zaman videosunu bile üretebilirsiniz. Birde sormak istediğim bir şey var expireddomains sitesinde arama kriterlerinizi nasıl oluşturuyorsunuz anlatırsanız çok sevinirim. İyi forumlar.
Hocam belirli bir kritere bağlı kalmak yanıltabilir. Düzgün bir site bulmak gerçekten çok zor ve denk gelmeside şans işi. Güncel olarak takip etmek gerekiyor iyi bir şeyler yakalamak için çünkü direk domaini alıyorlar. Bulunan sitelerin çoğu da spam siteler oluyor onlardan da uzak durulması gerekiyor. Ben sürekli kullanmıyorum ama filtrelerden SEO kısmında wikipedia backlink seçeneği var. Wikipedia üzerinden kaç tane backlink almış olsun diye soruyor. Onu kullanarak başlayabilirsiniz bence ama spam sitelerde yine wiki den backlink almış oluyor. Ben siteye bakarken da-pa değerlerine takılmıyorum. Geçmişte ne ile alakalı bir siteydi, rakiplerinden güçlü müydü vs. onlara bakmayı tercih ediyorum. Konuda da bahsettiğim üzere EEAT, uzmanlığını kanıtlamış gördüğüm domainlere yöneliyorum. Eğer kafamda projelendirirsem geleceğe yönelik ilerlenebilir şeyler görürsem alıyorum. Çok fazla seçenek var o yüzden zaman harcarken gelecek vaad etmeyen projelere enerjimi ayırmak istemiyorum