enginzp adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birine console satıyoruz adama mail veriyoruz sonra mailimize bağlı pinli admob bakiyeli adsense servislerimize çöküyor vermiyor sonra tüy döke döke admob alıp bu seferde adsense hesabımızı vermiyor anlaşma yapılırken adsense lafı geçmemiş adamdan adsense istiyorum vermiyor Google İşletmem hesabımızı transfer süreci başlatıp veriyoruz adam maili kilitlemeye sokuyor işletme de ihlal yiyor gelin görün ki moderatör arkadaşımız konuyu kapatıyor R10 de kurumsal plus almak gerek sanırım dokunulmazlık var adam görüldü atıyor izinsiz ses kaydediyor sesi kesip biçip servis ediyor ama sonuçta haklı görünüyor para veren kurumsal plus alan herkes tanrı kesiliyor Yazıklar olsun.
hocam buranın adil olduğuna gönülden inanıyorum. plus üyeliğim var fakat yanlış yaptığımız zaman da gerekli uyarıları moderatör arkadaşlar çok rahat bir şekilde veriyor.
satın alma sonuçta ahlaki kuralları çiyneyebileceğin anlamına gelmiyor.
yanlış anlamayın bazı insanlar düzanbaz olaiblir fakat premium üyelik almış veya almamış olarak değerlendirilmiyor forumda. ben buna canı gönülden inanıyorum.