1.Kurumsal Uygulama
Arkadaşlar kurumsal olan bir uygulama bu genelde sağlık sektöründe 2 firma tarafından kullanılmaktadır.
Geliştirmesi vs sizde
Uygulama Detayları : Örneğin bir diş kliniği için 3 adet farklı kullanıcı mevcut. Sekreter,çalışan ve hekim .
Sekreter hasta ekleme,borç e gider ve randevu sistemini girer.
Çalışan stokları girer
Doktor randevuları , gelirleri , klinik giderlerini kendi kategori ekleyip sekterete girdirtmesini ve hasta detayları borç varlığını görür.
Bu aynı şekil güzellik salonu , berberler küçük hastaneler için uygundur.
Aktif olarak 2 firma kullanıyor . Ben size kaynak kodlarını verecem
Flutter ve php backend sistemini . Firmalar bana bağlı zaten onlara çalışmaya kendim devam edecem.
Piyasada benzerleri var ama bunun gibisi yok . Çünkü randevu sisteminin yanında gelir gider sistemi var
Piyasada sadece randevu var veya sadece gelir gider var . Hasta detaylar veya müşteri detaylar çok özentili yapıldı .
(Uygulamayı sıfırdan kendim kodladım .)
Not: Ciddi alıcılar yazarsa sevinirim sonuçta bu iş fikridir. Güvenmediğime ekran fotosu atmam. Tek 1 kişiye satacam sistemi onlar istediği yerde müşteri de ya r10 da birden fazla kişiye satabilirler . Çok önemli değil zaten kaynak kod veriyorum. Bu arada flutter tarafından kodlandığı için gerekli ayarlar ile webe ve masaüstüne build alınabilir.
Uygulama adı :
Yayınlanma zamanı : 1 yıldır faaliyette
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Hayır
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : Bağlı bulunduğu şirketlerden
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : Sadece kurumsal sistem olduğu için genelde çalışanlar kullanırç
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : IOS için testflight, Android için apk
Fiyat:70 Bin TL (Pazarlık vardır.)
2. Play store da olan Uygulama
Basit bir internetsiz çalışan dini söz uygulaması arkadaşlar güncelleyebilirsiniz 2 yıldır faaliyette Admob günlük 3 lira atmaktadır.
Sadece android de var . İsteyene ekran resimlerini atarım .
Uygulama adı :
Yayınlanma zamanı : 3 yıldır faaliyette
Reklam ve uygulama içi satın alma var mı? : Hayır
Uygulamanın aylık getirisi ve kaynağı : admob
İndirilme/Değerlendirilme sayısı : Aktif kullanan 520 / 4.6
İndirilme/Değerlendirilme kaynağı (organik, reklam, teşvik) : organik
Fiyat:4 Bin TL