Merhaba dostlar,
Bugün sizlerle hayatımın en önemli kararını paylaşmak istiyorum. Artık kendime zarar veren, enerjimi çalan ve sağlığımı tehdit eden alışkanlıkları geride bırakıyorum. Hazır gıdalar, sağlıksız yağlar, tatlılar, nişastalı besinler… Bugünden itibaren hepsi benim için geçmişte kaldı!

Kendimi tanıtayım: 118 kiloyum ve boyum 187 cm. (6 ay bir sürede eski düzenimi kaybettim. Uzun süredir 87 kiloydum) Bunca zamandır bedenime yüklediğim bu ağırlığı artık taşımak istemiyorum. Daha önemlisi, hem fiziksel hem de zihinsel olarak hafiflemek, kendimi çok daha güçlü ve sağlıklı hissetmek istiyorum.

Bu karar, yalnızca kilo vermekle ilgili değil. Hayatıma yeni bir düzen, yeni bir nefes ve hak ettiğim bir özeni katmak istiyorum. İstikrarlı bir beslenme düzeni ve sağlıklı bir yaşam tarzıyla sadece görüntümü değil, ruhumu da yenilemek niyetindeyim.

Bu süreçte bana destek olacak motivasyonlarınızı, önerilerinizi ve fikirlerinizi paylaşmanızı çok isterim. Belki de benim hikayem, başkalarının da kendilerine yeni bir şans vermesi için ilham olur.

Bugün yeni bir hayatın ilk günü!

En büyük şansım KAS hafızamın ve sıkı bir vücudumun olması. 14 yıllık spor hayatım umarım yardımcı olur
#Güncellemeleri paylaşacağım...