Hocam yorumunuz için teşekkürler kenarda dediğiniz gibi 8 9 milyon vardı 4 servis aldık geride para duruyor şuan kafalar karışık servis işi dediğiniz gibi pahalıya gelecek ya araçla beraber plakayı alacaz yoksa sadece plakayı almak biraz masraflı şuan geri kalan para ile 2 adet vito dönüşümlü maybach alıp turizm bölgesine yönelmeyi düşünüyoruz 5 servis + 2 adet maybach vip taşımacılık tarzı bu işe girilirmi sizce bodrum alanya muğa gibi yerde 2 3 otel sahiplerini tanıyoruz
bu iş hakkında bilgi verme şansınız varmı peki? yoksa enson çare personel servisine çekeceğiz
vito tarzı siyah araçlar her zaman popülerdir servis işinde, 2018 üstüyse hele otellere - araplara çalışıyorsanız çok güzel kazandırır turizmde vip - sürücülü kiralamada fiyatlar çok deli dehşet, inanın okula yazdığınız 5 günlük ücreti tek günde çıkarır, dj ile beraber ses sistemini taşırsınız, sanatçı taşırsınız, arap müşteriler şehri gezmek ister dilinizde en kötü ingilizcenizde varsa asıl para bunlarda...kuveytlileri çok severim misal ben, bahşişi boldur en laçkası bile bizim kültür örf adetimize yakındır, zengini ise harbiden kültürel olarak bizim sabancıyı aratmaz, pazarlık etmez fiyat sormaz yap kardeşim der... size bi trick daha vereyim, arapların inanılmaz bi şelale - akarsu ve dağ fetişi var. adamlar gündüz uyuyor sıcakta klimalı evde hayatı gece yaşıyorlar, saat sorununuz yoksa gece çalışmayı seviyorsanız black marketten temin ettikleri alkolleri burada keyifle alıyorlar, şuraya gitmek istermisiniz böyle bi yeri görmek istermisiniz dediğinizde hiç ikiletmez hadi gidelim derler, plaka olayı evet masraflı dediğim gibi network olayı biraz. ford araçlara talep düşük onu turizmde kullanmanız imkansıza yakın, ya caravelle yada mercedes sprinter - maybach yada mercedes v serisi kullanmanız gerek, okul personelde anca ford gider. aslında bu işin biraz tricklerine girdiğinizde üst segment araç kullanılma sebebi bakım masrafları fiyatları pahalı görünsede uzun vadede hem triger setinin zincirli olmasından ötürü bakım periyodunun daha uzun olması, 10 bin yerine 20 binde girmesi, gerek model eskisede revaçta olması üst segment aslında daha ucuza geliyor. ben olsam kesinlikle okul işine girmem şuanki şartlarda, kooperatiflere en son çare girilir, bireysel yada dediğim gibi terminallerde firmalarla anlaşmak, avm'lere girmek, personel servisi çekmek daha mantıklı, okul servisi asla... asıl para sürücülü vip'de. ben olsam plakalı araç almazdım, zaten araçla beraber hemen hemen sıfır fiyatının ortalamasıdır o rakamlar, araçlar bitik oluyor genelde eksperden geçmelik kalın yağ - katkı koyuluyor. plakasıda mimlenmiş etiketlenmiş oluyor piyasadakilercede, sıfır almak en iyisi hocam.