Moderatörler, kafalarına göre değil, yalnızca forum kurallarına göre hareket etmek zorundalar. Aksi bir durum olduğu an, moderatörlük yetkilerini alır üyeliklerini uzaklaştırırım. Daha önce bu işlemi 3-5 defa yaptım..
Zaten ülkemizde maalesef kimse alınan kararları beğenmez. Her durumda hem suçlu hem mağdur kendini haklı görür; senaryo hep aynı, değişmez.
Moderatörün açtığı bir konuya kasıtlı olarak mesaj yazıp konuyu siyasete çekiyorsunuz. Ardından, moderatör mesajınızı haklı bir şekilde sildiğinde de şikâyet ediyorsunuz.
Bu durum, emniyet kemeri takmadan araba kullanıp bir yandan telefonla uğraşmaya benziyor.
Polis sizi durdurup ceza yazınca şikâyet etmenizle aynı şey! Kurallara uymadığınızda yaptırımlarla karşılaşmak kaçınılmazdır.
R10'da her gün on binlerce konu açılıyor, on binlerce report geliyor. Her işlem sonrası verilen kararı tartışmaya kalkarsak bu işin altından kalkmamız imkânsız olur.
Eğer kendinizi %100 haklı görüyorsanız ve etik kurallar çerçevesinde hareket ettiyseniz, bana yazmaktan çekinmeyin. Ama dediğim gibi, gerçekten haklıysanız bana ulaşın.