Merhaba değerli dostum, mevcut internet sağlayıcından memnun değilsen, internet hızın vaad edilen değerlerin yanına bile yaklaşmıyorsa, müşteri hizmetlerine ulaşamıyorsan ve artık bitmek bilmeyen türlü sorunlardan bıkmışsan doğru yerdesin, tam bu noktada tüm sorunlarından kurtulup rahat ve huzurlu bir deneyim yaşayabileceğin NetSpeed'i kullanmanı öneriyorum. Peki;
Neden NetSpeed Tercih Etmelisin?
1. Müşteri hizmetleri her daim hem çağrı merkezi hem de destek sistemi üzerinden ulaşılabilir durumda.
2. Kendileri çözüm odaklı ve ilgililer, ellerinden gelen her konuda destek oluyorlar. Müşteri memnuniyeti ön planda olan bir firma.
3. Fiyat/performans odaklı, ping değerleri düşük, geceleri hız düşme sorunu yok, altyapıları güçlü, diğer firmalar gibi servis kaynaklı kopma sorunları yok.
4. Taahhüt yok, sınırsız özgürlük var.
5. Cayma bedeli yok.
Eğer davet kodumu kullanarak abone olursanız 12 ay boyunca aylık 30₺ yani yıllık 360₺ indirimli olarak kullanabileceksiniz bu sayede 100mbps limitsiz interneti aylık 270₺ ücretle sahip olacaksınız, aynı zamanda bana da destek vermiş olacaksınız. Aklınıza takılan bir şey olursa bana yazabilirsiniz.
NetSpeed'e geçmeyi düşünürseniz davet kodum: ZA1WEI
Neden Benim Davet Kodumu Kullanmalısınız?
- 6 yıldır aktif kullanıcıyım.
- Zamanında ödenmemiş 1 adet dahi faturam yok!
- Bana güvenip gelen 7 arkadaşım arasına siz de katılabilirsiniz.