KoteElektroniK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Futures, vadeli işlemdir. Gerçek bir coin satın almazsınız, kontrat satın alırsınız. Anlatması zor ve anlaması zor bir şey araştırmanızı öneririm. Kısaca söylediğim gibi Ürün değil kontrat alırsınız.
Cüzdanınızda saklayabileceğiniz SPOT ürünler olmalıdır. Futures aldığınız işlem bir başkasına aktarılamaz.
Eğer alacağınız ürün SPOT piyasada yoksa, olan borsaya para aktarıp, olan borsadan Spot alımı yapmanız gerekmekte. aldığınız spot ürünü cüzdana aktarabilirsiniz.


ürünü ben rasgele seçtim. alternatiflerini araştırınız
https://www.hepsiburada.com/ara?q=ledger
CMC'de mesela Ondo projesi var diyelim hocam örnek veriyorum tabii. Ondo değil de farklı bir proje de olabilir. YTD tabii ki, de.

Bu projenin contract adresini kopyaladım diyelim orijinal contract adresinden bahsediyorum. Az çok bilgim var. Bunu nereden alabilirim? Ben de zaten onu anlatmaya çalışıyorum. Pancake Swap üzerinden alınabiliyor ama pek güvenmiyorum bu gibi yerlere.