Merhabalar kendi kodladığım Altyazı botunu satışa çıkarıyorum.

Bu altyazı botuyla yapılabilenler :

Altyazısı olmayan videolara bot altyazı yapmaktadır. Altyazı metnine ihtiyacınız kesinlikle yok. Sıfırdan bir videoya tamamen altyazı ekleyebilmektedir sistem.

Altyazı hangi dilde olursa olsun eklenebilir ve istediğiniz dile rahatlıkla çevrilebilir.

Elinizdeki yüzlerce videoya ücretsiz şekilde altyazı ekleyebilirsiniz, aynı anda istediğiniz başka bir dile çevrilmiş altyazı da altlı üstlü eklenebilir.
Tek videoya veya bir klasör altındaki tüm videolara altyazı ekleyebilirsiniz. Video edit programlarında tek tek altyazı eklemekle uğraşmazsınız. Ücret yok, ömür boyu kullanılabilir kendi bilgisayarınızda. 1050 ve üzeri ekran kartı olması önerilir sistemde.

Tek Exe şeklinde satış : Lisans yok, kısıtlama yok 750 TL

Proje kodları ve satış hakkı 7500 TL. Proje Bir Software As a Service'e rahatlıkla çevrilebilir ve düzenli gelir oluşturulabilir. Yaklaşık 3 haftadır üzerinde çalışıyorum. Başka bir projeye geçiş yapmak için satıyorum bu projemi, eğer üzerinde devam edersem Metni Türkçe sese dönüştüren ve altyazılı özgün reels videoları oluşturan bir modül de ekleyeceğim.