kaantoker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peki front'u yapıyor anladığım kadarıyla, çalışan bir back end kısmı var mı? örnek olarak üyelik işlemleri, ilan işlemleri gibi gibi. aktif database e kayıt edebilecek şekilde kodlarını düzgün hazırlayabiliyor mu acaba?
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Abi ne yaptı bir şeye tıklanmıyor boş resim gibi 😁
Üzerinde uğraşmak gerekli birkaç promptda istediğiniz sitenin bitmiş halini alamıyorsunuz.
TulinPinar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dediğinizde -bence- kısmen haklısınız. Mesela benim çocukluğumda kodak marka filmli fotoğraf makineleri vardı. Fotoğraf çekmeyi iyi bilmeyen saçma kadrajlarda berbat fotoğraflar çıkarırdı. Çünkü ne çektiğinizi görebileceğiniz bir screen yoktu.

Şimdi fotoğraf çekmek için hatta güzel fotoğraf çekmek için bile fotoğrafçı olmaya gerek yok. AMA FOTOĞRAFÇI OLANLAR BİZİM CEBİMİZE KADAR GİREN BU MAKİNALARDAN DAHA İYİ KARELER ÇIKARIYORLAR.

Yazılım bilmek bence bir avantaj olmaya devam edecek. Hatta iyi yazılımcılar bu yapay zeka araçları ile daha iyi sonuçlar elde edecek.
Tabi uzman kişilerin yaptığı işleri daha da iyi ve hızlı yapmalarını sağlıyor bu araçlar.
OziyWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mobilde ne yapsam tıklayamadım ne yaptıysa bu 😁
hasantun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam her istediğiniz siteyi bulamayınca 10 dk da kendiniz yapıyor musunuz?
evet mesela bundan önceki projemde not sitelerini beğenmeyip kendi not sitemi yapmıştım alan adı bile satın alıp ekledim notsy.co