ÖzayDemir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 milyon Suriyeli kaç tecavüz olayına karıştıda nefret etmenize neden oldu, rica etsem istatistik verir misiniz?

Ben resmi, adli mercilere yansıyan ve Türkiye'de meydana gelen bir tecavüz haritası paylaşacağım. Malum yeri karaladim ama bil bakalım hangi malum parti? Her platformda kendilerine muhalif olan partiye "malum" diyen kişilerin oy verdiği parti!

Olay taciz değil, tecavüz değil, benim Suriyelilere bakışım hiç değişmedi, benim için iyi var kötü var.
İspat var mı? Yok. Kim ispat edebilir, hiçkimse.
Ama kanıtlı ispatlı tarikatlarda çocuk tecavüz olaylarını görüyoruz. Kanıt var herşey gözlerinizin önünde ama inkar ediyorsunuz. Ya da bir kereden birşey olmaz diyorsunuz...

Bu rakamları hangi kurumdan aldınız?
Hani enflasyon %300 iken enflasyonu %50 açıklayan kurumların başındakiler mi doğru söylüyor? Sizin gibi mitomani hastalığındaki kişiler haritaya denk geliyor ve evet işte yalanıma destek olacak bir argüman buldum diye çıkıyor ortaya.

-- edit: suriyeli propagandası yapan konu sahibi beni engellemiş
Değişti yazanların görüşü hiç bir zaman biz Türk milliyetçileri gibi değildi. Şimdi suriyelileri güzelleme propagandası zamanı geldi.

Bütün derdiniz algı. Yok tecavüz hapishanesiymiş felan filan. Ee bu düzeni değiştirmek için ne yapıyorlardı, Türkiye'ye kaçıp Türklerin huzurunu bozdular, sahillerde nargile keyfi yaptılar. Bu tarz konuları açanlar ne diyor, suriyeliler mazlum bık bık...

Bu insanlara karşı benim görüşüm neden değişsin?
Sen ülkemde zülüm var diye kaç, sonra da ben sana acıyayım he. Bu konuyu açan sizler gibileri araplara hayransınız, bazılarınız tapıyor.
Hoca diye biat ettiğiniz birisi, deprem enkazında herkesin ceseti leş gibi kokuyor, arap cesedi misk gibi kokuyor dedi. İşte tam olarak zihniyetiniz bu!

https://www.youtube.com/watch?v=7xeRHQ-IGG4

Diğer kişileri de sizin gibi hayran olması için çabalıyorsunuz. Arap emperyalizmine hizmet eden zavallılarsınız başka birşey değil.