https://hizliresim.com/7xua08t
Hocam bir arkadaşla anlaşmıştım. Elden teslim aldım 1700'e. Orijinal adaptör ve hdtv kablo ve sd kart fiyata dahil şekilde.
Arkadaş knight için almış ama yazılım desteklememiş sanırım. O yüzden sıfır sayılır.
Hali hazırda windows 10 yüklü. Ubuntu yükleyip ghost altyapısı ile birkaç blog sitesi projesi deneyeceğim ilk etapta.
Son olarak case ve elektrik kesintilerine karşı küçük bir ups almayı düşünüyorum. Bakalım stabil çalışacak mı.
Bir süre yurt dışına gitme durumum var. Giderken açık bıraktığımda yangın çıkarır mı diye korkuyorum. Sorun olmazsa sistemi açık bırakıp gideceğim.
Tuya destekli bir priz alabilirsiniz. Bir adette küçük güç tüketimli kamera alabilirsiniz. Sistemi dışardan izlemenize imkan tanır bu şekilde. Prizi uzaktan yönetebiliyorsunuz. Genelde kabin ile çalışıyorsam kabini ve çevresini incelemek için 360 kamera kullanıyorum. Hem fiziksel bir müdahalede için kayıt almış olursunuz. Bu en kötü senaryo için bir fikir. Raspberry pi cihazlarını çok uzun süre kullanabilirsiniz. Yangın çıkartanını henüz duymadım. Genelde kartta yanma oluyor ve çalışmıyor.