Winman adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hp victus. Bu arada ekran kartı watt durumları nedir
Monster sitesinde

NVIDIA® GeForce® RTX4060 Max-Performance 8GB GDDR6 128-Bit DX12 (En Yüksek Grafik Gücü;115 Watt + 25 Watt DB 2.0) olarak vermiş

Victus sitesinde ise : NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 Dizüstü Bilgisayar GPU (8 GB GDDR6 ayrılmış) vermiş ama Watt bilgisi vermemiş. İnternette diğer modeller için 75 W'lar konuşuluyor ancak kesin bir bilgi bulamadım.

Edit : burada 115 W olarak bilgi var ama emin olamadım.

Edit 2 : HP Destek 120 W olarak bilgi verdi.

webtasarimda adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ramin 2 parça olması neden daha iyi hocam öğrenmek için yazıyorum?

normalde arkadaş yükseltmek isterse rami 32 + 32 takamayacak. 16 + 16 olması daha dezavantaj değil mi?

monster konusunda şöyle bir tecrübem var bildiğini 10 yıllık ürünüm var. geçen ekran gelmiyordu servise verdim sanıyorum 15 gün sürdü ama ücretsiz olarak kablosu çıkmış onu taktılar içini temizlediler, düğmesi bozuktu bunu ücretsiz yaptılar. yani 10 senelik bilgisayarın yüzünü açıp bakıyorlarsa müşterisine önem veriyor. hp konusunda tecrübem yok.

10 yıllık bilgisayarı hala taş gibi kullanıyorum ama etrafımda monsterdan şikayetçi insanlar da var
Aslında daha iyi daha köyü diye değerlendirmem yanlış oldu. İlerleyen zamanlarda ilave ram için boş slot bırakmak işime geliyor sadece. Tabii ram'in arızalanma vs. durumunda tek 32 olmasında maaliyet daha yüksekte olacaktır.