ouzfrkn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam özellikleri belli ki çok daha iyi ama ben hatta 25k bandına bakıyordum. kafam rahat olsun ekran kartım hafızası biraz yükselsin diye fiyat yükselttim. yeni çıkan cod oyunlarını, lol valo gibi oyunları ve 2004 yapımı bfme oyunlarını oynatsın yeter kafasındayım Çok öyle oyunlarla içli dışlı değilim 45k malesef çok. victus hakkında ne düşünüyorsunuz peki yani kafa ağrıtmaz herhalde ya millet çatır çatır oyun oynuyor arada açıp 3-5 el valo lol atıcam sadece. Ayrıca değerlendirmeniz için de teşekkür ederim
ben eski windows kullanıcısıyım, uzun yıllardır da mac kullanıyorum fakat şahsi düşüncem bu tarz bilgisayarların oyun değil de grafik ve video işlerinde pek verimli olmayacağı yönünde. özellikle fps oyunları oynarken sorun yaşatacağını ben şahsen hiç düşünmüyorum. bu tarz diz üstü bilgisayarların en büyük problemi; içinde 4090 dahi olsa, ısınma sorunu. onu da yaz aylarında; sıcaklığın yüksek olduğu zamanlarda, harici bir soğutucu ile çözebileceğiniz düşüncesindeyim. tabii bunların hepsi benim fikirlerim siz almadan önce kendiniz iyice muhakemesini yapın