EL yazısı fontunu değiştirin hocam hem tr karakter sorunu var hem de hoş durmuyor. güzel duruyor belki 1 2 banner tasarımı ile süslenebilir.
Evet hocam haklısınız bir dokunuş yapacağım.
Bilemedim hocam sanki 2007 de açılmış site ve hala o zamanki tasarımı kullanıyorlar gibi duruyor.
Bazen banada öyle geliyor hocam ama köy vb. Teması olduğu için çokta modern gözüksün istemedim sanırım.
Emeğinize sağlık, gayet güzel görünüyor. Gözüme çarpan birkaç kısmı sizinle paylaşmak isterim;
- Anasayfa da bulunan Köylerimiz dropdown menüsü için weight küçültebilirseniz daha uyumlu ve minimal durabilir. Bu şekilde çok alan kaplıyor gibi. Bir de çok css yormadan tatlı bir soft açılış güzel durabilir.

- Genel olarak font size biraz ufak gibi. Belki 2-3px büyütülebilir. (Başlıklar hariç)
- Footer Copyright kısmı için biraz daha height eklerseniz daha iyi olabilir. Yazı pek bi sıkışık kalmış.
- Header dropdown menüsü için de weight düşürmek sağlıklı olabilir.
- İç sayfalarda sol kısma gezinme menüsü ekleyeceksiniz sanırım. Onu da eklediğinizde gayet dolu ve güzel bir görünüm yakalar.
- İletişim sayfasında form basık kalmış gibi. Birkaç gerekli alan daha eklenebilir sanırım.
Gözüme çarpanlar bu kadar. Tekrar emeğinize sağlık.
Hocam asıl sizin emeğinize sağlık.
Mobilde çok sıkıntı var. Bi kontrol edin.
Mobil görünümü düzenlemeye başlamadım hocam henüz. Teşekkürler.