DigitalTrade adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
olay harita değil , göçmen olarak bir millet geldiği zaman aralarında 1 kişinin hatası bile göze batıyor ister istemez insan o şey yüzünden şeylerden nefret ediyor bide senden daha fazla değer görüyorlar
Kendi mahallenizde yaşamayı bırakırsanız hayatınızın daha güzel olacağına inanıyorum, hayat hangi pencereden baktığımıza göre bize görünür, gündüz vakti gece görüş dürbünüyle sokağa bakarsan karmakarışık şeyler görürsün. Söylediklerini çürütmek falan değil amacım, çok genel bir şey söylüyorum, hayata, olaylara, insanlara ideolojik bir gözle bakan, sadece bazı kanalları izleyip sadece bazı adamlara oy vermeye programlı insan, karşı mahallede gerçekleşen bir tecavüz olayını gözünde büyütür, yanındaki komşusu 10 kişiye tecavüz eder sesini çıkarmaz, neden? Çünkü o benim mahallemden der, o müslüman der, alevi der, Kürt der, Türk der.

Türk insanının büyük çoğunluğu hayata ideolojik bir gözlükle baktığı için Suriyeli' lere düşman, Kürtlere düşman, dindarlara düşman veya dinsizlere düşman.

Hayat senin olayları ne ile değerlendirdiğinle alakalı, senin değer yargın bozuksa onu düzeltmelisin, dünyayı zaten düzeltemezsin, güzel bakan güzel görür, güzel bak sorun kalmaz...