vido adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nacizane tavsiyem, javascript gibi dillere değil, c# ve .net gibi dil ve frameworklere yönelmeniz. şu an piyasada binlerce javascript eğitimi almış insan var, sen de onların arasına katılacaksın. kurs, eğitim sonu iş garantisi verenlerden uzak dur zaten.

çalıştığım firmaya geçen hafta frontend developer ilan açtık 1 saatte 1100 fazla başvuru geldi linkedin üzerinden.
full stack .net core eğitimi aldım daha önce bir firmadan hatta .net anlamında en meşhur firmalardan biri diyebilirim, fakat şuan çalıştığım yer ve geliştirilen/geliştirilecek projelerde nodejs tercih edilmesinden dolayı, backend tarafta nodejs ihtiyaç duyuyorum. Ek olarak evet bu devirde özellikle herşeyin yüksek maliyetler olması bir yana bunuda bir yatırım olarak görüyorum. .net core ile de ilerlesem nodejs ile de ilerlesem kolumda 2 bilezik olsun yatırımım olsun bakış açısıyla ilerlemeye çalışıyorum. 24 Yaşındayım, yönetim bilişim sistemleri mezunuyum, .net eğitimini aldım tamamladım, bunu nodejs ile de destekleyip bugün, yarın, bu sene olmasa da, 2 3 sene sonra bir firmayla görüşmeye gittiğimde sunacağım seçeneklerde evet ben nodejs biliyorum .net core biliyorum değil, .net core için x eğitimim, nodejs için y eğitimim ve geçen 3 yıllık süreçte katıldığım projeler, github profilim, kendi geliştirdiğim projeler şeklinde ilerlemek istiyorum.