Comnet mağdurlarından biri olarak, Comnetin sunduğu özgür internet deneyiminden oldukça memnundum. Yasaklı sitelere ve uygulamalara ip tv discord maç siteleri vs erişim sağlamak son derece kolaydı. Ancak Comnetin kapanmasıyla benzer bir hizmet arayışına girdim. Yaptığım araştırmalar sonucu, Comnet benzer
Netgsmde karar kıldım. Dün öğlen 1-2 saatte işlemleri halletim mh zaten yönlendiriyor telefonda. şu anda hizmetlerini kullanmaya başladım.
İlk izlenimlerim oldukça olumlu. Özellikle müşteri hizmetleri çok ilgiliydi; öğlen aradım yeni başvuru için 2 basın ve bekleyin eğer kapanırsa tekrar arayın max 30 dk içinde bağlandım ben ve hızlı bir şekilde destek aldım. Şimdiye kadar deneyimlediğim kadarıyla, tüm yasaklı sitelere erişim sağlanıyor ve BTK engelli platformlara da rahatlıkla girebiliyorum.
Eğer Netgsme geçmeyi düşünüyorsanız, bir arkadaşın referansı ile abone olduğunuzda 6 ay boyunca indirim avantajı sunuluyor. Başvuru süreci de oldukça basit:
- İlk olarak, başvuru formunu doldurun.
- Ardından, 0850 309 03 09 numaralı müşteri hizmetlerini arayın. 2 ye basın Mh bağlana kadar bekleyin.
- Görüşme sırasında, referans kodunu mutlaka temsilciye iletmeyi unutmayın.
Referans Kodu :
NTGRXE8IML Başvuru için tıklayınız
refli:
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGRXE8IML
refsiz:sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru