escapist adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ayda 2-3 kesiyorum genellikle bu aylarda 2000₺ muhasebe 4000₺ defter ücreti şahıs şirketi hakkım helal mi değil
Bu nasıl bir cümledir. Bu durumu siz kendinize göre değerlendiriyorsunuz sadece
Mali müşavir mükellefinden bu ücreti talep edebilmek için 10 yıllık bir süreçten geçiyor. ruhsat aşamalarında 10 binlerce lira ödüyor yeterlilik sınavlarından geçiyor. Biraz emeğe mesleğe sizin bilmediğiniz arka bahçede harcanan çabaya saygı lütfen

Baktığınız pencereye göre değişir. Ben çok biliyorum yandım bittim şimdi nabıcam diye mali müşavirin kapısına giden arkadaşları, Bu sebeple mali müşavirinizin aldığı ücretler haktır sizden nacizane dileğim mali müşavirinize hakkınızı helal edin
malim müşavirinize hakkınızı helal etmiyorsanız da muhasebenizi kendiniz tutmanız hepsinden evladır. hiç kimseye hiçbir ücret ödemezsiniz (bunu da yapaamayacaksınız) Bu daha çokanlaşıp anlaşamama konusudur hakkımı helal ediyorum etmiyorum konusu da değildir. Hakkımı helal etmiyorum deyip kenara çekilmek ve halende çalışmaya devam etmekte ayrıca ilginçtir. Anlaşıyorsanız helal edin anlaşamıyorsanız anlaşabileceğiniz baştan hakkınızı helal edeceğiniz kişiyle çalışın

Bir diğer soruda şudur. Mali müşaviriniz de size hakkını helal ediyor mu ?