mertcangorkenn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vize tarafında katkı söylüyor demek zor amerika tarafında E2 vizesi gibi yatırımcı vizeleri var ama belirli koşulları var, 148 dolar civarında northwestagent ile çalışabilirsiniz (eksileri bulunuyor -> fincen boi beyanı yapılamıyor usa vatandaşı olunmadığı için, ein için kendiniz başvuru yapmalısınız, ITIN içinde başvuru yapılmalı) eğer Türkçe iletişim kurayım derseniz yazdığınız gibi şirket kurulumu + banka hesap açılışı gibi hizmetler sağlayan firmalar var sirket.io, amerika.llc, kampani.co gibi eyalet olarak wyoming yerine delaware'i öneririm araştırmama göre gelecekte büyüme gibi durumlarda daha avantajlı tabii bütçe yoksa yıllık 300 dolar vermek biraz fazla gelebilir
Sirket.io öneriniz için teşekkürler. Şirket kuruluş paketlerimizde PRO pakette FinCEN BOI Raporu beyanı ve ticari banka hesap açılışı gibi önemli hizmetler dahildir. Şirket kuruluş fiyatlarımız $90'dan başlamaktadır.

Leolynn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorum için teşekkürler, Delaware yıllık vergi miktarı maalesef benim için çok yüksek. sirket.io güvenilir mi bilmiyorum ama diğerinde Wyoming bulunuyor. Sizce Wyoming veya farklı bir alternatif mi yoksa İngiltere üzerinden mi açmalıyım?
Delaware'de yıllık $300 Franchise Tax ödersiniz. Elde ettiğiniz gelirden ise federal gelir vergisi ödersiniz. Gelir vergisini bu linkten hesaplayabilirsiniz. https://www.sirket.io/amerika-gelir-vergisi-hesaplama
ABD'de LLC şirketler kurumlar vergisi ödemezken, İngiltere'de %19-%25 kurumlar vergisi varken İngiltere'de şirket kurmak mantıklı olmayacaktır.
Daha fazla bilgi için youtube kanalımızdaki kısa videoları izleyebilirsiniz: https://www.youtube.com/@sirket_io
Leolynn adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam önerdiğin bir site var mı? sirket.io dediler ama hiç duymadım bilmiyorum o yüzden
Sirket.io bizim firmamız. Yardımcı olabiliriz.
koksalkesici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Raif kamacı Florida hizmet veriyor şirket.io duymadım ben amerika.llc var birçok kuruluş ama trustpilot ve yerel bir arama yapmanı öneririm öneririz sonra t*kat atarlar bizden kaynaklı hissedersin.
Sirket.io olarak $90'dan başlayan fiyatlarla şirket kurulumu hizmeti sunuyoruz ABD'de. Size de yardımcı olabiliriz