Ohoooo bu karışık Ben sana diyim gradle ilk android studio da hata veriyordu Bende o zamandan beri sevmiyorum ve yapamıyorum acayip sinir ediyor,
Önce javana bakman lazım hangi versiyon var ve terminalde hangisi çalışıyor hepsini sil Bence en son ki versiyonu indir ve pc ye tanıtman lazım bir expo doctordan bak neler hatalı görünüyor expoda bir kod vardı tüm paketleri uyumlu hala getiriyordu expo checklist gibi bir şeydi tam anımsıyamıyorum uyksuuzluktan kaç gündür bunla uğraşıyorum Bende apk alsanda bir dünya sorun çıkıyor nedense emülatörde sorunsuz çalışıyor apk da mesela şu an login olmuyor google account ile şimdi oturda uğraş sinir oldum ios da saçma bir hata veriyor telefonuma ipadime aktardığım da normalde çalışıyordu expo bir şey atıyor çorba oluyor projeyi bitirmeye çok yaklaşmış olmasam bırakıcam fluttera geçecem inan ki o dereceye geldim
Hayatımda bu kadar sinir bozucu bir şey görmedim ilk ve son projem olacak kuvvetli ihtimalle.. bilgisayarı kırıcaktım dün sinirden artık o raddeye geldim.
Dediklerini deneyeceğim ama.