Erişim yoksa hesap yalnızca kapatma imkanı olur basit o da, Aksi takdirde söylenenlere inanmana gerek yok. Eğer bir erişim olsaydı, eski kişisel bilgilerinle kurtarılırdı, ancak bu mümkün değil.
Örneğin, 'muratboz' hesabının senin olduğunu düşünelim. Şifresini unutmuşsun ve telefon numaranı değiştirmişsin. Bu durumda oldu olacak herkes birbirinin hesabını çalsın yok hocam
Legal Not : başkasının hesabını calmak için de profesyonel sosyal mühendislik ile phishing işlemi yapılıyor hocam çift faktör kırma da basit umarım ne demek istediğimi anladınız her önüne gelen benim hesap diyene inanmaz. Umarım yanlış anlamamışsındır beni.
Merhaba, öncelikle biraz daha sakin bir şekilde ne anlatmak istediğimi anlamaya çalışmanı rica ediyorum. Benim burada amacım tamamen kendi hesabıma erişimle ilgili bir çözüm bulmaktı, başka birinin hesabını çalma gibi bir konudan ne bahsettim ne de ima ettim. S
enin verdiğin örnekler ve anlattıkların, konuyu gereksiz bir yere çekmek gibi olmuş. Ayrıca, insanlara böyle bir şekilde yaklaşmak çok da sağlıklı değil. Kimse senin düşmanca ya da küçümseyici üslubunla bir şey öğrenmek ya da tartışmak istemez. Eğer bildiğin bir çözüm varsa, bunu uygun bir dille paylaşabilirsin. Aksi takdirde, konuşmayı başka bir yöne çekmek ya da kötü niyet aramak sadece zaman kaybı. İnsanlara biraz daha saygılı ve empatiyle yaklaşmayı deneyebilirsin. Bu, iletişimi hem senin için hem de diğerleri için çok daha verimli hale getirir.
Umarım ne demek istediğimi anlayabilmişsindir.