Osmanlihitafi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam yanlış anlamayın da ben burada çözüm ile ilgili bir çıkar yolu var mıdır diye düşünerekten konu açıyorum sizin yaptığınız yorumun benimle ya da konuyla hiçbir ilgisi yok. Comnette 60mbps internetim vardı, Netgsm'de 75mbps internetin olacak diyerekten sattı. Öyle alt yapı desteklemiyor filan denebilecek bir durum yok aynı yerde Turknet, Comnet ve şimdide NetGSM kullanıyorum ancak hiçbirinde böyle bir sorun yoktu 1200mbps fiber destekli en kaliteli modeme sahibim. Durum böyle iken konuyu açmadan önce aradım kendilerini dedim böyle böyle 3-5mbps internetim var 100mpbs nerde 3-5 nerede; kontrol edeceğiz, onu bunu yapacağız dedi, dedi ama bunun pekte çıkarı yok gibi muhtemelen NetGSM'de bizleri bu konuda tatmin edemeyecek.
Hocam internetim yavaş yazıp da böyle genel bir soruya net bir cevap almayı bekliyorsanız daha çok beklersiniz öncelikle benim verdiğim cevap tutarlı bir cevaptır herkes aynı altyapıdan farklı firmaya geçince farklı bir hız alacağını zannediyor ama öyle bir şey yok. Gel gelelim ben sizin altyapı hızınızı modeminize bakmadan bilemem üslubun yanlış. Örneğin ben kendi altyapıma hakimim ve hangi firmaya geçersem geçeyim aynı stabil hızı alıyorum. Şu anda da netgsm kullanıyorum. Ondan önce TTNET kullandım d-smart kullandım 10line net kullandım TurkNet kullandım altyapı hızım aynıydı modeme gelen aldığım verim aynıydı. Şirketler sadece aracı bir sorununuz olduğunda ne kadar hızlı ulaşabiliyorsunuz veya ne kadar hızlı sorunumuzu çözüyorlar değişen tek şey bu.