Loglarda tespit edilen ipler belirli asnlerdendir. bu sunucu sadece mysql sunucusu ise onlara yönelik bir engelleme kuralı oluşturabilirsiniz cPanel sunucusu üzerinden. Nginx de sadece basit conf eklemelerine bakar.
Hem mysql hemde 301 amacı ile kullanıyordum.
Tüm domainler tek ip ye bağlanıyor o ip deki yon.php ilede istediğim sitelere yönlendiriyorum.
Sunucuda tek domain ekli, ondada tek dosya ekli sql'e doğrudan bağlantı yok.
Harici sunucudan sql'e bağlantı geliyor.
Tamam senin yaptığın olayı anladım Ben 301leri çaktın tek domaine oda kasıyor haliyle tamam senle daha önce de bu konuda konuşmuştuk hatırladım sen dakikada 1.5K request geliyor ise biraz sunucuyu yükselt Bende o dediğini yapmıştım o google botlarının geliş hızını direk terminalden kontrol etmiştim cayır cayır geliyor o yüzden CPU kaldırmıyor olabilir hepsine cevap vermeye CF dan yaparsan bir çok botu engelleme ihrimali var bu sefer google da yapmak istediğinin pek anlamı kalmaya bilir o yüzden biraz cpu ve ram i yülseltip dene Bence
Aynı botlar > dağıttığım diger domainede gidiyor fakat onda ngnix worker bu şekilde değil sağda gösterdiğim görseldeki 4 cpuluk sunucu botları oraya yönlendiriyorum yani oradaki doaminlere.
Bende anlamadım neden böyle yapıyor.
En son bu sunucu üzerinden içerik çekmeye çalıştıktan sonra böyle başladı problemleri
Botları cf' den tek tek engelleme şansım yok yaklaşık 30-40 farklı mailde cloudflare var hatırlamadıklarımda dahil
Domain listesi olsa api ile ancak yapılır ama oda çok uzun sürer.