Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle projemden bahsetmek istiyorum.
KazanFest adını verdiğim bu platform, bilgi ve eğlence yarışmalarını bir araya getiren yenilikçi bir fikir üzerine kurulu. Projeyi PHP dili kullanarak özel olarak yazdırdım ve tasarımı profesyonel olarak yaptırıldı.
Proje Hakkında
KazanFest, başta katılım ücretli bir model üzerine planlanmıştı. Örneğin, 1.000 kişi 240 TL'den katılım sağlayacak ve 100 bin ile 150 bin TL arasında ödül dağıtılması düşünülmüştü. Ancak sonradan öğrendiğime göre bu model yasal değilmiş.
Projenin yasal bir şekilde işleyebilmesi için katılımın ücretsiz hale getirilmesi gerekiyor. Bu durum, sponsorluk desteği ve marka oluşturma gibi ek adımlar gerektiriyor. Ancak bunun için maalesef yeterli bir bütçem bulunmuyor.
Proje Durumu
Platform şu anda çalışir durumda. Yarışma ekranı ve yapay zeka entegrasyonu gibi özeliklerle dikkat çekiyor. Ufak tefek eksikleri bulunmakla birlikte, ilgilenen bir kişi tarafından kolayca tamamlanabilir.
Platform, farklı konseptlerle de rahatça kullanılabilir.
Neden Satışa Çıkıyor?
Bu projeyi çok severek geliştirdim, ancak yasal durumlardan dolayı iş modelini uygulama konusunda hevesim kırıldı. Projeye harcadığım masrafların yarı fiyatına satışa sunuyorum. Doğru bir yönetimle projenin çok iyi yerlere geleceğine inanıyorum.
- Site adresi: kazanfest.com
- Site satış fiyatı: 25.000
- Sitenin aylık getirisi: yok
- Sitenin açılış tarihi:
- DA / PA Değerleri: -
- Kategori / sitenin içeriği: Yarışma
- Günlük hit sayısı: yok
- Ziyaretçi kaynağı: -
- Domainin yaşı: 2 aylık
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: herşeyi ile satlık
- Hosting dahil mi?: 1 ay idare edilir
- Banlı olduğu sponsor var mı?: yok
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: yok
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: evet