Emreabi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trendyol satıcısı olarak cevaplamak ısterım. Eğer kargoda bir sorun oluşmadıysa muhtemelen ürün iade gelmiştir başkasından ve size direkt paketleyip kontrol etmeden göndermişlerdir. Endişe etmeyin iade gönderirken kusurlu ürün talebi oluşturarak iade edin yeterlidir.
Trendyol satıcıların içinden geçen bir firmadır. Artniyetli satıcılar ne kadar mevcutsa artniyetli müşterilerde mevcut, Ürünlere zarar verip iade gönderiyorlar daha sonra eğer satıcı ürünü kontrol etmezse direkt size gönderirse bu tarz durumlarla karşılaşıyor.
Şöyle düşünün bir satıcı ürünün iade geleceğini bile bile size gönderirse 65 gönderirken 65 de iade alırken ücret öder ve kusurlu ürünse mağaza puanı kaybedip sıralama kaybeder yani onunda işine gelmez.
Kurumsal üye olduğum için iade faturası kesceğim şidmi bir de.