Tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam dropshipping olarak satış yapmayı düşünüyorum 100 k takipçili organik bebek sayfam var orada satış yapmayı düşünüyorum ciro ne kadar olur kestiremiyorum ama iyi sürekliliği olan sağlam tedarikçi arıyorum
O istediklerin Tr de yok işte

İlk başta fazla zorlamadan fazla güvenmeden başla derim Adamların oynadığı rakamlar çok ciddi rakamlar onun için ayda 300-500 ciro umurlarunda depşl
Hocam forum bunların şikayet konularıyla dolu. Küçük bir search ile ara sıra girip bakıyorum yıllardır tablo aynı. Hele hele dropshiping yapacağım diye yola çıkan yolun başındaki kişiler tam hedef kitleleri. önce full vaad, sonra telefonlara çıkmazlar, maillere dönmezler. Size 5 liraya verdikleri malı sizinle aynı platformda 3 liraya satarlar, kargonuzu patlatırlar, iadeyi siz ödersiniz pazaryerlerinde puanınız sarıdan turuncuya dönüşünü izlersiniz vs.. Tabi herkes kendi kararını vermeli. Forumdaki diğer konularda da aynı olumsuz yorumlar var.
Ben farklı ne dedim

Daha önce konusu geçmişti gene aynı şey söyledim Adamların ortalama müşterisi E-bebek En büyük değil ortalama gerisini sen düşün