Etiket için teşekkürler.
Kanka youtube'da dünyayı gezen biri vardı Sezer, onun malta dil okuluna uygun bir fiyat ile gidebiliyordun en son.
İlla o olacak diye bir şey yok ama Malta'ya git derim, hem çalışırsın hem dil öğrenirsin Türk insan da çok vardı hatırladığım kadar.
Biraz daha bekleyecek gücün varsa da, sabit gelirini oluşturup para kazandıktan sonra daha gelecek vaad eden ülkelere gidersin.
Edit:
@AmerikaVizen; Belki bu arkadaş yardımcı olabilir konuşmalarımıza dayanarak söylüyorum baya bilgili birisi, Dubai hakkında bilgi almıştım, yakın zamanda tekrar iletişime geçeceğim kendisi ile sende yazabilirsin.
İltica konusunu çok fazla dillendiren olduğu için bu konuya genel bir katkıda bulunmak istedim.
Arkadaşlar, gittiğiniz yerde saygı göreceğiniz birçok vize ve oturum türü varken hor görülmek hoşunuza mı gidecek?
Bir ülkede mülteci olarak mutlu olabileceğinize sizi kim inandırdı, bilmiyorum ama o kişi size büyük bir kötülük yapmış.
(Sözüm meclisten dışarı, gerçekten mağdur olduğu için uluslararası hukuktan doğan haklarını kullanan kişiler lütfen beni affetsin.)
Önceliği kısa ve kestirme yollar aramak yerine kendini geliştirmek olan arkadaşlarımız bana ulaşabilir.
Düşük bütçeyle vize sorunu yaşamayacakları ve (bazı durumlarda) çalışma izni alabilecekleri alternatiflerden kendilerine gönüllü olarak bahsedebilirim.
İyi İngilizcesi olan (20-26 yaş arası) genç arkadaşlarımız da Amerika'daki fırsatlar için ulaşabilir.