Hangi ülkeye giderseniz gidin iltica basvurunuz bu anlattıklarınıza göre red alıcak ve kabul görmiceksiniz.
İltica başvurusu yapabilip kabul görmen için kesinlikle gecerli nedenler lazım.
bir iki örnek vereyim. kan davalım var beni öldürecekler bunu kanıtlı ıspatlı sunman lazım.
Ve en önemlisi iltica eden insanlar büyük kısmı vatanını ve ülkesini kötüleyerek yapıyorlar malesefki.
Öncelikle vasıflı bir işiniz yok anladıgım kadarıyla girişken degilsiniz ve yabancı dil sorununuz var bunların hepsi sizi büyük bir cıkmaza sokuyor.
İlla gitmek istiyorsanız öncelikle hemen dil ögrenmeye baslayın ingilizce
Hangi ülke hangi sıfatta işcileri alıyorlar bunları araşıtırıp ülkeyi ve meslegi baza alarak trde hemen o işe girip deneyim sahibi olup gerekli belgeleri alıp sonra gideceginiz ülkenin konsolosluguna basvurursanız onlar sizi götürür. Siz yeterki onların aradıgı insan olun.
Bir kaç örnek vereyim Kaynak ustası, Saglık personeli,aşçı ( pide lahmacun ekmek yapan da olur.) Tır şöfürü. ilk aklıma gelenleri yazdım bu sekilde araştırma yapın dogru meslegi ve ülkeyi kesinlikle bulursunuz.
Bu sekilde dogru araştırmalar ile önümüzdeki 2 sene içinde cok rahatlıkla istedigin ülkeye gidip istedigin hayatı yasayıp istedigin maaslara sahip olabilirsin. Bu anlatttıklarım kullaktan duyma bilgiler degil tanıdıgım ve bu sekilde giden bir cok insan tanıyorum. Benim yegenim suan isviçrede ameliyat hane hemsiresi olarak calısıyor. Ve yaptıgı tek sey burda tercübe kazanıp isviçre konsolosluguna başvuru yaptı. Tüm sartları kalıcak yerine kadar herseyi konsolosluk karsılayıp götürdüler 4 yıldır orda yasıyor.