Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 TL indirim kaç ay devam ediyor hocam ?
Type adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anladım, kalan aylar için normal fatura tutarından devam ediyor o halde.
Bazı firmalarda 6 ay indirim gibi şeyler var, acaba net internet te belirli bir ay boyunca 100 TL indirim mi sağlıyor diye düşünerek sormuştum.
Cevabınız için teşekkür ederim.
ne demek hocam elimizden ne geliyorsa yapmaya her zaman hazırım. Kampanya detaylarını iletiyorum hocam.

Kampanya Linki :
https://www.netinternet.tr/campaigns...zan-kampanyasi

Kampanya Detayları:
  • Referans Kodu: Arkadaşınıza özel referans kodunuzu paylaşarak indirim kazanabilirsiniz.
  • İndirim Süresi: Her iki taraf da bir sonraki fatura döneminde 100 TL indirimden faydalanabilir.
  • Tek Kullanımlık: Her müşteri sadece bir kez referans kodu kullanabilir, ancak arkadaş getirme konusunda bir sınırlama yoktur. Daha fazla arkadaşınızı davet ederek indirim kazanabilirsiniz.
  • Başvuru Süreci: Arkadaşınızın abonelik işlemi tamamladıktan sonra indiriminiz otomatik olarak bir sonraki fatura dönemine yansıtılır.
Kampanyadan Nasıl Faydalanılır?
  • Referans Kodu Alın: Öncelikle, Netinternet müşteri panelinize giriş yaparak size özel referans kodunuzu alın.
  • Arkadaşınızı Davet Edin: Referans kodunuzu arkadaşınıza gönderin ve onu Netinternet’e davet edin.
  • Sipariş Esnasında Kodu Kullanın: Arkadaşınız, Netinternet’ten hizmet almak için sipariş verirken referans kodunu sipariş formunda belirtilen “Referans Kodu” alanına girsin.
  • İndirim Kazanın: Arkadaşınızın abonelik işlemi tamamlandığında, hem siz hem de arkadaşınız bir sonraki faturada geçerli olmak üzere 100 TL indirim kazanacaksınız.