Vigo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kanka youtube'da dünyayı gezen biri vardı Sezer, onun malta dil okuluna uygun bir fiyat ile gidebiliyordun en son.
İlla o olacak diye bir şey yok ama Malta'ya git derim, hem çalışırsın hem dil öğrenirsin Türk insan da çok vardı hatırladığım kadar.

Biraz daha bekleyecek gücün varsa da, sabit gelirini oluşturup para kazandıktan sonra daha gelecek vaad eden ülkelere gidersin.

Edit: @AmerikaVizen; Belki bu arkadaş yardımcı olabilir konuşmalarımıza dayanarak söylüyorum baya bilgili birisi, Dubai hakkında bilgi almıştım, yakın zamanda tekrar iletişime geçeceğim kendisi ile sende yazabilirsin.
Aslında avustralya düşünüyordum sağlık sorunu çıkınca engel oldu bütçe daha çoktu dediğim gibi araba aldılar dil okulunun fiyatını karşılasam dahi dedikleri bankada olan parayı gösteremiyorum sıkıntı orda dubai bankada para gösterme istemiyor konuştuğum danısmanlık öyle demişti ama orayıda ben tercih etmemiştim avustralya da şuan şartlarını değiştirmiş cins cins şeyler koymuş zaten ama illa bi yer olacak maltayada bakarım sağol tavsiyen için