Malum Comnet mağdurlarından biriyim. Comnetin sunduğu özgür internetten çok memnundum. Yasaklamalı discord vb. Uygulamalar. Erişim engeli bulunan siteler açıktı. Arayışımda özgür internet olduğu için dün araştırmalarım sonucu google dns kullanan netgsm de karar kıldım akşam talebim onaylandı. Şuan kullanmaya başladım ilk izlenimim müşteri hizmetleri olsun ilgilenmeleri olsun gece 11 de bile iyiydi. Unutmuşum müşteri temsilcisine ulaşabilmeyi tüm sitelere giriyor benim şuan gördüğüm. Btk engeli bulunanların alayına
sende geçmek istersen indirim veriyormuş arkadaş yönlendirmesi ile gelene 6 ay boyunca.
formu doldurunca 08503090309 müşteri hizmetlerini arayın 15 dk da bağlandım ben müşteri hizmetleri ile ilerledik hızlıca o yönlendirdi her aşamada. Müşteri hizmetlerine referans kodunu tekrar vermeyi unutmayın!
Netgsm referansım ile kesintisiz bir hizmet için şimdi Abone ol.
Referans Kodu : NTGZV0QTR5
Başvuru için tıklayınız
sabitintoim.netgsm.com.tr/yenibasvuru?refno=NTGZV0QTR5
EKLEME (20.01.2025):
Referans kullanan arkadaşlara teşekkürler ek bir bilgi eklemek istiyorum gelen her kişi adına 40₺ indirim uygulanıyor bunun bir sınırı yok 6 ay devam ediyor örneğin 3 kişi referans ile gelmiş olsa aylık 120₺ indirim yansıyor 6 ay boyunca.