Naturel olarak en hızlı nasıl kilo alinir hocam yeni basladim ben de gainer + creatin kullanıyorum
Gainer güzel diger arkadasa da soyledim gibi çok yiyorum ama kilo alamıyorum diye bir sey yok gerekli kalorili alamıyorsunuzdur kalori hesaplayıcı uygulamalar var mevcut kilo ve hedef kilonuzu giriyorsunuz size günlük kaç kalori almanız gerekiyor onu soyluyor ve yediginiz her ogunu oraya giriyorsunuz min önerdigi kalori kacsa onu almanız gerekir
1.90 Boy 85 kiloyum bizde naturel bu kadar oluyor :d
Maşallah hocam çok iyi
seneler oldu sporlar kür yapmayi birakali bir tarafim devam et diyor ama treni vurunca öksürme vs var mi?
Devam et boşver öksürme yok ama nefes darlığı var
Anladık hocam, göbeğiniz yok, kas göstermek için 100 takla atmışsınız. Naturel değilim demişsiniz ama steoridin pek faydası olmamış gibi 🥱 Yeni mi başladınız kür'e?
Siz kürü şey sanıyorsunuz herhalde paramparça bir vücut tamamen estetik oyle bir sey yok ben hacim kazanıp şimdi tren başladım parçalı olmak için yıllardır kürlerin içindeyim lütfen öğretir gibi konuşmayın
kurdan gibi kolların var gorilim diyorsun
1.88 100 kilo adamım bileklerim kolunuz kadar olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam inanın yan yana gelsek yanımda göremeyeceğim halde olursunuz
Sen arkadaşını zorla küre sokmaya çalışan kişi değilmisin bilader ? 😅
Evet işte o benim
E göstersin hocam sanki kızlara sahilde şov yapıyor gibi cevap vermişsiniz bence takla atmalık bir şey değil bu
Olan var olmayan var kıskanırlar 😂😂 biliyordum böyle yazacak olan birileri çıkcak diye sanarsın kız gurubuna attım burda muhabbet olsun diye atıyoruz illaha böyle birileri çıkcak