Hesap Yaşı: 25 Ağustos 2019 (5 YAŞINDA)
Hesap Durumu: Çok İyi (Hiç Kısıtlanmamış)
Hesap Rozetleri: Aktif Geliştirici, Erken Doğrulanmış Bot Geliştirici, Discord Nitro, Discord Nitro Booster, Bir Görev Tamamlandı Rozeti

Hesap Özellikleri:
  • Erken Doğrulanmış Geliştirici rozeti gidemez çünkü rozet kendi botum ve kendi ekibimle alındı. Olumsuz veya alakasız bir şekilde alınmamıştır.
  • Hesap Discord Türkiye fiyatlandırmasına sahip ve yıllık 30$ gibi bir fiyata yıllık nitro alabileceğiniz bir hesaptır.
  • Çalıntı veya downgrade edilmiş bir hesap değil, yıllardır kullandığım discord hesabımdır.
  • Bu discord hesabı benim tarafımdan tamamen yasal amaçlar için kullanılmıştır. Discord'da Türkçe içerik üreten, tanınmış bir yazılımcı ve bot geliştiricisiyim. Discord hesabı özel test ve geliştirme faaliyetlerinde bulunmaktaydı. Discord, Test Garden sunucusunda bulunarak beta testleri ve buglar sırasında personel ile doğrudan iletişim kurarak discord'un daha değerli bulduğu bir statüdedir. Eğer devam etmek istiyorsanız discord üzerinden bu tarz şeyler için başvuru yaparsanız kabul edilme ihtimaliniz yüksek çünkü bug bildirmiş ve Test Garden'a kabul edilmiş 300-400 discord hesabından biri. Kabul edilenlerin %80-90'ı discord ortakları ya da çalışanları. Bu yüzden kabul edildik, kabulümüz zor olsa da anlayın. Yeni uygulamalarda değerli olan bir hesaptır.

Ödeme Yöntemleri:
  • Kripto
  • Otomatik Ödeme veya Kredi Kartı
Hesap Fiyatı 3.000$

Zamanı olan ve discord hesap al/satlarından anlayan birisi benden bu fiyata alıp biraz bekleyip global pazarda çok daha pahalıya satabilir. Ben acil nakit ihtiyacından hesabı olduğundan baya ucuza satıyorum.