Bildiğim kadarı ile comnet *********** değil. Yenilenen fiyatlar karşısında sistemi devam ettiremiyor. Sorunlar yaşasa'da *********** demeniz saçma olmuş.
Turknet ise piyasada iyi bir internet sağlacıyı olarak biliniyor.
Bir firma ile anlaşma yapması gayet normal. Herkes kendi çıkarına bakar , yapılan iş birliği gayet mantıklı mağdur olmadan geçiş olacaksa iyi bir durum.
Şirketler zaten fırsat kovalar. Turknet yerine orada herhangi bir şirket olabilirdi. Şirketlerin amacı kaar elde etmektir. Müşteri ise nereden daha iyi ve ucuza hizmet alırsa onu tercih eder.
Benim gözümde müşterisine hiçbir açıklamada yapmadan neredeyse bir aydır düzgün internet veremeyen, sonra bir gün gene hiçbir açıklama yapmadan biz dükkanı kapattır modemimizi geri verin diye bildirim gönderen bir firma *******dır. Biz nerden bileceğiz yenilenen fiyatlar vs. Ben aldığım hizmete bakarım günlerdir mağdur olan benim. Comnet bunu düzeltmek için ne yaptı hiçbir şey. Birde iyilik yapar gibi Turknet'e geçin 2 ay bedava kazanın diyorlar. Bu bana göre resmen dalga geçmek. Şirketlerin amacı kar etmek doğru ama bunu kullanıcıya zarar vermeden yapması lazım. Comnet'in savunulacak hiçbir yanı yok bu konuda. Normal bir insanın da kendini mağdur etmiş parasını alıp hizmetini vermemiş bir şirketin referans verdiği bir şirketle çalışmaması gerekir.