Çekirge 1 zıplar 2 zıplar demiştik
Milleti mağdur edenlerin, insanları dolandıranların bu konuyu görüp ona göre davranması gerek.
Nasılsa yakalanmıyorum, bugüne kadar yakalanmadım diyenlerin sonu parmaklıklar arkası..
Tebrikler
@VSaBaH; uğraşlarını biliyorum..
Çok sağolun sayın yöneticim. Gerek sizin, gerekse avukat beyin (Muhammed bey halen yardımcı oluyor sağolsun desteğini esirgemedi) desteklerini arkamda hissetmesem kesinlikle bu kadar ilerleyemezdim. Birinin aracı olması gerekiyordu ben sadece bu aracılığa vesile oldum. Ama görevim henüz bitmedi yeni başlıyor. Bugün son duruşmam var. Çete komple çökmeden ve birilerinin tutuklanma haberini teyit etmeden bırakma niyetim yok. Tutuklandıktan sonra da arkadan dosya göndermeye devam edeceğim. Talep eden olursa ücretsiz danışmanlık yapacağım savcılığa dilekçe verme ve zararlarını tazmin etme konusunda.
vasi olarak atandığına göre hüküm giymiş çoktan. ve Hapiste şuan. Kendisine zırnık kadar üzülmem şimdi ailesi uğraşacak o yatacak ailesi uğraşacak.
Aynı fikirdeyim. Birincisi ortalarda yok ara ara değişik telefonlardan tehdit ederdi beni şimdi sesi soluğu kesildi. Forumda da işi kesildi. İkincisi dediğiniz gibi babası yazmış dilekçeyi. Üçüncüsü forumdan bir arkadaş tutuklandığını söylemişti ama ne derece sağlam kaynağa sahip bilemiyorum. Ailesi de aynı b*k afedersin hocam. İlkin iyi niyetlerle babasıyla çok konuştum. Belki haberi yoktur diye. Oyaladı oyaladı sonunda tehdit etti beni. Daha beter olsunlar komple ocakları sönsün inşallah. Ocakları yanarken benzin bidonuyla gideceğim yardıma inşallah
Seyit bana ulas benide dolandir lütfen
Kafasını çıkarırsa dolandırır hocam. Kafasını çıkardığı anda zebellah gibi çöker, deşifre ederim hemen. Günlük giriyorum dolandırılma konularını okuyorum forumda
işte böyle adamın göZünden şırıngayla kan alırlar

Helal olsun valla zaten uzun zamandır sesi çıkmıyordu forumda... darısı Mustafa Düşüncesize... Kara bir leke olarak kalır hayatında
Allahın izniyle öyle oldu hocam. Şu mesajımdan sonra bile 3 kişi ulaştı. Onlara da örnek dilekçe gönderip destek olacağım. Şırınga yetmez. Oluk oluk isterim