Merhaba değerli büyüklerim ve arkadaşlar,

R10, yazılım, donanım, reklam ve benzeri birçok alanda kendini geliştiren veya bu yolda ilerlemeyi hedefleyen milyonlarca kişiye ev sahipliği yapan bir platform. Burada başarılı işler yapılmakta ve birçok değerli fikir ve deneyim paylaşılmaktadır. Ancak, unutmamalıyız ki bu yolun başında olan, daha öğrenme aşamasında olan kardeşlerimiz ve büyüklerimiz de bulunmaktadır. Hepimizin farklı seviyelerde olduğu bir ortamda, kimseyi küçümsememek ve daha sabırlı olmak önemlidir.
Az önce bir konu açtım ve ne yazık ki 40 yaşında bir kişi, "3 IQ ile dediğini yapıyorum" şeklinde bir yorum yaptı. Profiline baktığımda, daha önce hakaret ve usluptan dolayı cezalar almış bir kişi olduğunu fark ettim. Ben şahsen bu tarz yorumları çok takmam ama bazen içimizde yaşı gereği hayallerini yarıda bırakabilecek, belki de travma yaşayabilecek arkadaşlarımız olabilir. Yorum yaparken, karşımızdaki kişinin de bir insan olduğunu ve hepimizin burada birbirimize destek olmak amacıyla bulunduğumuzu unutmamalıyız.
Hepimiz bu platformda farklı aşamalardayız, ancak önemli olan birbirimize saygılı olmak, destekleyici olmak ve herkesin gelişim sürecine saygı duymaktır. Sonuçta hepimizin amacı aynı: Kendimizi geliştirmek ve bu yolculukta birbirimize yardımcı olmaktır.

Umarım kendimi açıklayabilmişimdir. Okuyup değerli vakitinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.

İlgili Konu : https://www.r10.net/instagram-ticari...ye-gittik.html
Herkese keyifli forumlar dilerim!