25 bin ilarak aldık biz.
12 ay boyunca vadettin tutarı tek seferde başka bir bankadan Kendi hesabına kendi adına olan bankadan transfer edeceksin a bankasındaki kendi hesabından finansbank'a EFT yapacaksın.
12 ay boyunca her ay o ay içinde bunu yapacaksın. Kredi kartını asla gecikmeye girmeyecek bir gün bile gecikmeye girse anlaşma iptal oluyor. Daha birkaç ince detayı var burada bankanın yapmış olduğu şey 12 ay kimse dayanamaz eninde sonunda biz bu paranın bir kısmını geri alırız bize de para girişi olur mantarı ile yaptığı bir şey herhalde
Bende bu kampanyayı ilk gördüğümde doğrumu anladım diye düşünürken sizin bu yazınıza denk geldim hocam, doğru anlamışım demek ki. Ancak maalesef ki etrafımda ve forumda gördüğüm kadarıyla bu kampanya ile ilgili çok tehlikeli bir algı var; beleş para.
Hatta ve hatta bazı uyanıkların kampanyayı duymayan bilmeyen insanlara bu kampanyayı yüzeysel anlatıp komisyon usulü yardımcı olduklarını bile duydum
Muhtemelen kısa zamanda diğer bankalarda bu furyaya katılacak ancak bedava peynir fare kapanında olur arkadaşlar. Bu kampanyaya katılarak bankaya hesabınıza her ay 200k para girişi yapmayı + kredi kartı ödemelerinizi düzenli ödeyeceğinizi taahhüt etmiş oluyorsunuz, anlaşmaya uyamadığınız ilk ay banka faiziylemi bu tutarı sizden geri ister orasını göreceğiz artık.