Rzgemre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocam

Konuyu açtıktan sonra domain süresine +1 yıl eklenildiğini görünce alacaktım son ana kadar 22 dolar olan hosting, domain, alan adı koruması son aşamada 27 dolar oldu. Normal şartlarda yine uyguna geliyor bakıldığında ama o yüzden almadım. Tecrübenize de dayanarak almayı da düşünmüyorum teşekkür ederim hocam.
Hocam almamakla çok iyi yaptınız bence. 2015 yılında domain transfer etmiştim o zaman da kampanya vardı. Anlamadığım bir sebepten ötürü müşteri hesabıma bloke konmuştu. Destek ile ne kadar konuşursam konuşayım düzeltmemişlerdi. DNS kaydımı ilk domain transferinde yaptığım için siteme erişebiliyordum. 1 sene sonunda domain düşmesini bekledim. Yaklaşık 2 ay beklediğimi hatırlıyorum sonra başka firmadan yine kayıt ettirdim. Bir de 2018 - 2019 yıllarıydı tam hatırlamıyorum şu 1 Euro vps hizmetinden satın almıştım. Ödemeyi yapmıştım. Aynı gün yine hesabıma bloke konmuştu. Kesinlikle tekrarlanan işlem ya da birden fazla hesap kullanımı falan söz konusu olmadı. Nedensiz bloke koydular. O yüzden güvenmiyorum. Birçok yabancı firma kullandım hiçbirinde sorun yaşamadım. Sorun yaşadığım tek yabancı firma ionos. Belki sorun yaşamayanlar vardır ama benim kesinlikle tercih etmeyeceğim bir firma. Hizmet kalitesi yönünden yorum yapamayacağım. Çünkü hizmetlerini pek deneyimleyemedim.