neto adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Paranızı geri vermiyorsa tabi ki şikayet edebilirsiniz. Ben yaklaşık 3-3,5 sene comnet ile çalıştım. İlk aboneliğimde de 40 veya 50 lirayla başladık. Sonra baktım memnunum senelik uzattım. Ev taşıma durumu oldu, iptal etmek istedim o zaman iade yapılmayacağı söylendi. Yani paramı alamayacaktım. Ama taşıma yaparsanız kalan günleriniz tekrar eklenir dediler. Bende iyi madem dedim yeni eve taşındıktan sonra 1 sene de orada uzattım. Toplam 2 seneye yakın günüm olmuş oldu. O zamanda 1500-1600 civarında toplu ödeme yapmıştım. Bugün baktım kapanmış. İçeride de 44 günüm kalmış. Zaten 120 gün kendileri ücretsiz internet vermişti. Onunda peşine düşmeyeyim dedim. Ben memnundum açıkçası senelerce bedava fiyatına internet kullandım. Son zamanlar dışında öyle sorun yaşamadım. Ama içeride parası kalan vardır muhakkak peşine düşün. Geçmiş olsun.
Aslında bende memnundum ancak benle birlikte geçen bir çok tanıdığım var ve hepsi için internet benim kadar önemli şimdi onların bize tepkileri güven sarsılması gibi olaylar devreye giriyor. Ansızın ben kapattım gidiyorum demekte nasıl bir cesaretmiş gibi geliyor bana