Selam dostlar, Yıllardır Türknet müşterisiyim gigafiber gelmeden önce de müşteriydim ve gigafiber gelmesi için çok fazla çaba harcadım ve sonunda binama gigafiber getirdim eğer alt yapınızda gigafiber var ise türkneti tercih etmemek gerçekten büyük bir yanlış olur, türknetin hizmet kalitesi verdiği performans akla hesaba sığmayan bir şey 1000-1000 İnternet !
Sorunlar, gerçekten yıl içerisinde yaşadığım toplam sorun sayısı 1 elin 5 parmağını geçmez, sorun olduğunda eğer altyapısal bir şey varsa en hızlı şekilde çözümlüyorlar asla 24 saat boyunca internetsiz kaldığım hatta 12 saat bile kaldığım bir zaman dilimi olmadı İnternet asla yasaklardan etkilenmiyor doğru dns ayarlaması ile kullandığınızda tamamen özgür ve sınırsız.
Kurulum için bugün başvurursanız en geç yarın sizi arayıp randevu alıp, kurulumu yapıp aktif edip gidiyorlar, gigafiber için ise ekstra kablo dairenize modeminize kadar çekip bağlıyorlar.
Turknet tek geçerim yıllardır müşterisiyim 0 problem, problem anında destek talebi aç 1 saatte seni arasınlar çözülmezse de aynı gün en geç ertesi günü adam yollayıp çözüyorlar, aşağıya
ben davet kodumu bırakıyorum referansdan başvuru yaptığınızda 1 ay ücretsiz internet kazanıyorsunuz haydi kalın sağlıcakla
Kod: WAX73HQ61VGF
TurkNet'e başvuran arkadaşlarım 1 Ay Ücretsiz internet kazanıyor. Tıkla:
https://turk.net/internet-hiz-altyap...o=WAX73HQ61VGF